Universitat Rovira i Virgili

MoBioFood participa al Pint of Science Tarragona 2018!!

La Dra. Katherine Gil us explica que investiguem

MoBioFood participa al Pint of Science, el festival de divulgació científica que se celebra del 14 al 16 de maig simultàniament a diversos països del món. Per primera vegada Tarragona forma part d'aquest festival internacional.

Pint of Science Tarragona comptarà amb la participació de 43 investigadors dels centres i instituts de recerca de la ciutat. Entre ells està la Dra. Katherine Gil de MoBioFood-URV qui ens va explicar ahir "¿Qué alimentos ayudan a mantener una buena salud intestinal?" a La Cantonada.

L'objectiu del festival és oferir xerrades interessants i divertides sobre la recerca actual en un format accessible a tots els públics i en un ambient distès com són els bars. Els establiments que acolliran aquesta edició són La Cantonada, Highland i la vinateria Clot Martell a partir de les 19h. Consulta tota la programació aquí.

Horaris Pint of Science Tarragona

Si vols seguir el festival per les xarxes, segueix el compte de Twitter @divulgaTGN, Instagram i les etiquetes #Pint18TGN i #Pint18ES.

Pint of Science va néixer l'any 2013 al Regne Unit amb una molt bona acollida i des de llavors no ha parat de créixer. El 2014 va fer el salt a nivell internacional afegint-s'hi països com Irlanda, França, els Estats Units i Austràlia. L'any 2015 va arribar a Espanya, el Brasil, Alemanya i Itàlia.

Enguany se'n pot gaudir a 21 països i a més de 300 ciutats. Tarragona serà a la llista per primera vegada.

Share

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Up