Universitat Rovira i Virgili

Raúl Beltrán

ResearchGate

Orcid ID

Raúl Beltrán Debón és professor visitant del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili des de 2015. Va estudiar Bioquímica a la mateixa Universitat i va realitzar la seva tesi doctoral al Centre de Recerca Biomèdica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l'Institut d' Recerca Biomèdica Pere Virgili.

En la seva tesi doctoral va estudiar els possibles efectes moduladors dels polifenols sobre la inflamació i el metabolisme en el context de l'obesitat i l'esteatosi hepàtica.

Després de llegir la tesi el 2011, va treballar com a investigador postdoctoral al Grup de Recerca Cardiovascular de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (2012-2014) i al Grup de Recerca en malalties infeccioses i VIH / SIDA de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona (2014-2015). A partir de llavors, es va incorporar el 2015 primer al Grup de Quimioinformàtica i Nutrició del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV; i finalment al Grup de recerca MoBioFood (en 2018).

Ha dirigit una tesi doctoral i la seva producció científica compta amb més de 70 treballs publicats en revistes internacionals indexades amb 1276 cites que donen un índex h de 23 segons la Web of Science (Maig 2018).